Esittely

 

  

Koiraklubi oy on kahden koira-alan yrittäjän Suvi Salmen/Suviera ja Tmi Minna Niskapohjan yhteinen projekti, joka sai alkunsa syksyllä 2016. Molempien haaveena oli päästä kouluttamaan hyviin olosuhteisiin. Kohtalon pieni tönäisy ja haaveesta alkoikin tulla totta. Tilat löytyivät nopeammin kuin Suvi ja Minna olivat osanneet odottaa. Sen jälkeen paljon selvittelyä sekä paperityötä. Tuloksena oli se että Koiraklubi avasi ovensa 1.2.2017.  Suvi sekä Minna kouluttavat myös omia ryhmiään Koiraklubilla. Nyt ei tarvitse perua koulutuksia sen takia, että on joko liian kylmä tai kuuma. Ei myöskään tarvita sadetakkia, toppatakkia eikä hyttysmyrkkyä.

Suvi kouluttaa agilityä sekä pallopaimennusta. Minna kouluttaa agilityä sekä rally-tokoa. Suvi on myös ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja. Suvin koirahierontatyötilat ovat kodin yhteydessä. Minna on sivutoiminen yrittäjä. Minnan päätoimi on osastosihteerin työ. Minnan työnantaja on Kouvolan kaupunki. Suvin yrityksen nimi on Tmi Suviera. 

Suvilla on staffordshirenbullterrieri Purtsi. Suvi ja Purtsi harrastavat agilityä, pallopaimennusta, koiratanssia sekä ID-henkilötunnistusta. Minnalla on parsoni Kädi sekä Sara, Kevin ja Iiris, jotka ovat pumeja. Minna harrastaa koiriensa kanssa agilityä ja rally-tokoa. Koiraklubilla on näiden lajien harrastamiseen erittäin hyvät olosuhteet.