Esittely

 

  

Koiraklubi oy on kahden koira-alan yrittäjän Suvi Salmen/Tmi Suviera ja Tmi Minna Niskapohjan yhteinen projekti, joka sai alkunsa syksyllä 2016. Molempien haaveena oli päästä kouluttamaan hyviin olosuhteisiin. Kohtalon pieni tönäisy ja haaveesta tulikin totta. Tilat löytyivät nopeammin kuin Suvi ja Minna olivat osanneet odottaa. Sen jälkeen paljon selvittelyä sekä paperityötä. Kaiken tämän työn tuloksena Koiraklubi avasi ovensa 1.2.2017.  Suvi sekä Minna kouluttavat myös omia ryhmiään Koiraklubilla. Nyt ei tarvitse perua koulutuksia sen takia, että on joko liian kylmä tai kuuma. Ei myöskään tarvita sadetakkia, toppatakkia eikä hyttysmyrkkyä.

Suvi kouluttaa agilityä, pallopaimennusta sekä Hoopersia. Minna kouluttaa agilityä sekä rally-tokoa. Minnalla on eläintenkouluttajan tutkinto. Suvi on ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja. Suvin koirahierontatyötilat ovat kodin yhteydessä Olaskaarella. Minna on sivutoiminen yrittäjä. Minnan työnantaja on Kymsote. Suvin yrityksen nimi on Tmi Suviera. 

Suvilla on staffordshirenbullterrieri Purtsi. Suvi ja Purtsi harrastavat Hoopersia, pallopaimennusta, koiratanssia sekä ID-henkilötunnistusta. Agility on jäänyt pois Purtsin polvivamman takia. Minnalla on eläkeläisparsoni Kädi sekä Sara, Kevin ja Iris, jotka ovat pumeja. Minna harrastaa koiriensa kanssa agilityä ja rally-tokoa. Koiraklubilla on näiden kaikkien lajien harrastamiseen erittäin hyvät olosuhteet.