Koiraklubi

                                                           

Tervetuloa Koiraklubille!
Koiraklubi on kaikkea, mitä koira voi omistajansa kanssa toivoa. Talvella sekä kesällä noin +10C asteen lämpötilassa jaksaa treenata koira sekä ohjaaja. Hallilla on mahdollista treenata agilityä, hoopersia, tokoa, rally-tokoa, koiratanssia  sekä näyttelykäyttäytymistä.
Tarjolla on kaksi tilaa, joissa molemmissa pystyy treenaamaan yksin tai kavereiden kanssa. I-halli on kooltaan noin 450 neliötä ja II-halli on noin 196 neliötä. Hallit voi yhdistää, jolloin käytössä isompi tila. Halleja erottamassa on 120cm korkeat aitaelementit. Hallien pohjana on mukavan pehmeä sekä joustava Saltexin Drop-keinonurmimatto kumirouheella.
Molempiin halleihin on oma sisäänkäynti. Molempien sisäänkäyntien edessä hyvät ja tilavat paikoitusalueet. Hallista löytyy myös sisävessa.
Koiraklubilta löytyy kaikki agilityesteet, hoopers-esteet, rally-toko kyltit sekä kylttitelineet, toko-välineistö sekä umpihyppy, pallopaimennuspalloja.
Kaipaatko näyttelykehään? Halli sopii hyvin myös näyttelykoulutukseen. Saltexin keinonurmimatolla koirat pysyvät puhtaina. Molempien hallien seiniltä löytyy  iso peili, josta voi tarkastella koiran näyttelyasentoa. II hallin puolelta löytyy myös näyttelypöytä. Puolilämpimässä hallissa ei talvella tule kylmä odottaessaankaan.

Hallin alapuolelle rakentui syksyllä 2023 aidattu ulkokenttä. Kentällä kokoa 25×55. Kentällä kivituhkapohja. Kentän vieressä hyvin paikoitustilaa. Hallilta polku kentälle. Avain kentän lukkoon löytyy samasta avainkapista kuin hallinkin avain. Kentän käyttäjät voivat käyttää hallin WC:tä. Kentällä  tällä hetkellä agilityesteet hypyt, putket, rengas, puomi (madallettava), keinu, kepit. Syksyn ajan kentällä vaihtuva agilityrata. Ratapiirroksen löydät Koiraklubin facebookin seinältä. Talven aikana kentän varustelua lisätään.

Koiraklubi sijaitsee Teholassa. Tarkka osoite on Tehontie 21, Kouvola. Ulkokentän osoite on Mestarintie 12.
Varauskalenteri löytyy www.paivyri.fi Tunnukset kalenteriin saa Minna Niskapohjalta samalla kun tekee hallivarauksen tai ulkokenttävarauksen.
Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen: koiraklubi.kouvola@gmail.com tai ottamalla yhteyttä Suvi Salmi puh 040-7688803 tai Minna Niskapohja puh 044-9883853
Koiraklubi on myös Facebookissa. https://www.facebook.com/koiraklubikouvola/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *