Koiraklubi


Tervetuloa Koiraklubille!

Koiraklubi on kaikkea, mitä koira voi omistajansa kanssa toivoa. Talvella sekä kesällä noin +10C asteen lämpötilassa jaksaa treenata koira sekä ohjaaja. Hallilla on mahdollista treenata esimerkiksi agilityä, hoopersia, tokoa, rally-tokoa, koiratanssia sekä näyttelykäyttäytymistä.

Tarjolla on kaksi tilaa, joissa molemmissa pystyy treenaamaan yksin tai kavereiden kanssa. I-halli on kooltaan noin 450 neliötä ja II-halli on noin 196 neliötä. Hallit voi yhdistää, jolloin käytössä isompi tila. Halleja erottamassa on 120cm korkeat aitaelementit. Hallien pohjana on mukavan pehmeä sekä joustava Saltexin Drop-keinonurmimatto kumirouheella. Hallilta löytyy myös sisävessa.

Molempiin halleihin on oma sisäänkäynti. Molempien sisäänkäyntien edessä hyvät ja tilavat paikoitusalueet.

Koiraklubilta löytyy kaikki agilityesteet, hoopers-esteet,  rally-toko kyltit sekä kylttitelineet, toko-välineistö sekä umpihyppy, pallopaimennuspalloja.

Kaipaatko näyttelykehään? Hallin molemmat puolet sopivat hyvin näyttelykoulutukseen. Saltexin keinonurmimatolla koirat pysyvät puhtaina. Molempien hallien seinillä on iso peili, josta voi tarkastella koiran näyttelyasentoa. Puolilämpimässä hallissa ei talvella tule kylmä odottaessaankaan. Löytyy myös näyttelypöytä.

Koiraklubi sijaitsee Teholassa. Tarkka osoite on Tehontie 21, Kouvola

Varauskalenteri löytyy www.paivyri.fi Tunnukset kalenteriin saa Minna Niskapohjalta samalla kun tekee hallivarauksen

Lisätietoja saa laittamalla sähköpostia osoitteeseen: koiraklubi.kouvola@gmail.com tai ottamalla yhteyttä Suvi Salmi puh 040-7688803 tai Minna Niskapohja puh 044-9883853

Koiraklubi on myös Facebookissa. https://www.facebook.com/koiraklubikouvola/